TIENSTAPPENPLAN       REGISTREREN       INLOGGEN

CasaCatalunya kan wat voor u betekenen

Bespaar geld en ergernis

Met tal van zaken zoals...

...heeft CasaCatalunya al te maken gehad en velen op weg geholpen.
Op elk denkbaar gebied kunnen wij het u een stuk makkelijker maken. Onze diensten zijn echter niet gratis.


Wat kost de dienstverlening van CasaCatalunya?

Eenvoudig. U betaalt een vast bedrag bovenop de kosten die tijdens de gehele looptijd van het project worden gemaakt. U profiteert van kortingen die wij bedingen want die worden verrekend. Over de factor tijd hebben we het kort: u bespaart enorm door precies daar te gaan waar de mosterd gehaald moet worden.
Tenslotte zit er een groot voordeel in u laten begeleiden omdat de kans op een 'kat in de zak' minimaal is. Namens u onderhandeld er iemand die de gebruiken en de taal kent.


Actuele situatie hypotheken in Spanje

Banken hebben het zeer moeilijk in Spanje, er is nauwelijks geld in kas en ze hebben te maken met duizenden huizen waarvoor de lasten door de eigenaren niet meer opgebracht kunnen worden. In het verstrekken van leningen zijn zij zeer terughoudend.

Hieronder treft u een aantal aspecten aan waarmee u rekening dient te houden:

Dit is de situatie zoals wij die ervaren in 2012. Wellicht dat u een hypotheek kunt regelen in Nederland, vaak kan dit voordeliger zijn, maar er zijn situaties denkbaar dat u toch liever een lening bij een Spaanse bank afsluit. Bedenk dus dat u zonder eigen geld op dit moment alleen voor een hypotheek in aanmerking kunt komen als er sprake is van twee-verdieners met beiden een goed inkomen.
Als u twijfelt willen wij graag op basis van uw profiel de mogelijkheden toetsen, dat laten wij u dan weten zodat u zelf kunt beoordelen of u uw droom uit kunt laten komen, of die nog wat moet worden uitgesteld of dat deze uit elkaar dreigt te spatten. Wij willen u een desillusie besparen.


Contact met CasaCatalunya

Als u een vraag heeft kunt u alleen per e-mail contact met ons opnemen. De vraag zit in uw hoofd dus als u het op papier zet en ons mailt is dat beter dan dat u ons belt en uw vraag in ons hoofd stopt en dat wij dat vervolgens op moeten schrijven.

Voor u en ons een stuk duidelijker en het voorkomt misverstanden en dus onnodig werk.

CasaCatalunya is niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken.

Onze adviezen leiden altijd tot voordelen voor u, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact pagina


Maximale hypotheek berekenen

U zult hier geen formulieren aantreffen waarop u gelijk uw hele 'hebbe en houwe' moet invullen, ook hebben wij geen rekenmodule. Iedere situatie is anders. De een verdient 30.000 euro netto per jaar maar heeft hoge vaste lasten in Nederland en de ander verdient minder maar zit op een goedkope flat met auto van de zaak.
Het inbrengen van eigen geld of de overwaarde benutten van een huis in Nederland is niet altijd nodig maar soms gewenst. Kortom: wij behandelen iedere aanvraag als uniek. Een rekenmodule gaat altijd van ideale situaties uit, dat kan achteraf alleen maar tegenvallen.
Wij zijn liever direct helder en duidelijk over de (on-) mogelijkheden.


Zeg achteraf nooit: "dat wist ik niet!"

Met CasaCatalunya altijd de kat uit de boom en niet in de zak!

registreren (gratis)